• یکشنبه ۲۴ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۰:۳۵
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9610-2886-5
  • خبرنگار : 0584006
  • منبع خبر : ----

انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح را به غذای کودک اضافه شود

کارشناس تغذیه مرکز بهداشت بجنورد گفت: باید انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح را به غذای کودک اضافه شود.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: انواع مواد غذایی حاوی ویتامین ها و املاح نظیر سبزی جعفری،شوید و گشنیز که دارای ویتامین A و C هستند به غذای شیرخوار اضافه کنید .

وی افزود: باید از انوع سبزی های زرد و نارنجی رنگ مانند کدو حلوایی و هویج که دارای ویتامین A هستند در غذای شیرخوار استفاده شود.

جودت ادامه داد:غلات و حبوبات جوانه زده دارای انرژی ،پروتئین،ویتامین و املاح هستند و می توان ابتدا گندم ،ماش یا عدس جوانه زده را تهیه و پودر کرد و آن را در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کرد و هر بار یک قاشق مرباخوری به غذای کودک اضافه کرد.

به گفته وی از پودر انواع مغزها مانند گردو،بادام و پسته به استثنای بادام زمینی می توان برای کودکان بزرگ تر از 9 ماه استفاده کرد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: