• شنبه ۲۷ خرداد ماه، ۱۳۹۶ - ۱۲:۱۷
  • دسته بندی : اجتماعی
  • کد خبر : 963-10514-5
  • خبرنگار : 0584004
  • منبع خبر : ----

اخبار مربوط به پدیده حلیم پنبه ای صحت ندارد

مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: اخبار منتشر شده در صفحات مجازی در مورد حلیم های تهیه شده از پنبه و الیاف صحت ندارد .

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اتسان، محمود بهنیا افزود: واحدهای صنفی عرضه کننده آش و حلیم و شیرینی های مختص به ماه مبارک رمضان تحت نظارت و کنترل دقیق تیم‌های بهداشت محیط هستند و وجود پنبه، الیاف و پشم دام در حلیم صحت ندارد و تاکنون در بازرسی‌های صورت گرفته مستنداتی در این خصوص بدست نیامده است .

وی تصریح کرد: با توجه به بررسی‌های میدانی و رسیدگی به شکایات مردمی در سامانه 190 مشخص شد پس از پخت طولانی مدت گوشت در حلیم، رشته های کلاژن که از قسمت‌های تشکیل شده گوشت است، باقی می‌ماند و در اثر ترکیب با گلوتن و دیگر قندهای موجود در گندم، تولید بافت پنبه مانند می‌نماید و پس از شست و شو خاصیت الاستیسیته مانند پیدا می‌کند که در این رابطه نمونه برداری‌های متعدد صورت گرفته و به آزمایشگاه ارسال شده است .

وی افزود: امسال با دستگاه‌های پرتابل و قابل حمل، سنجش تمامی مواد غذایی در سطح عرضه کنترل شده است و در صورت لزوم نیز مداخلات به منظور تامین سلامت روزه داران اعمال می‌شود.

این مسئول تاکید کرد: آش و حلیم مصرفی خود را از واحدهای صنفی مجاز و دارای پروانه کسب تحت پوشش اتحادیه ذیربط تهیه کرده و از خریداری مواد غذایی از دستفروشان خودداری کنید و در صورت داشتن شکایت بهداشتی با سامانه بهداشتی 190 به طور شبانه روزی تماس بگیرید .


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: