• دوشنبه ۱۸ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۳۰
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9610-1686-5
  • خبرنگار : 0584006
  • منبع خبر : ----

افزایش ریسک ابتلا به سرطان با مصرف روغن های جامد

کارشناس مسئول بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی و سرطان با مصرف روغن های جامد و نیمه جامد افزایش می یابد.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، نسرین علیزاده اظهارکرد: روغن‌های جامد و نیمه جامد هیدروژنه حاوی اسیدهای چرب اشباع و اسیدهای چرب ترانس است که خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی و سرطان را افزایش می دهد.

وی با اشاره به اینکه روغن های کانولا ، کنجد و زیتون برای پخت و پز مناسبت است، افزود: برای مصرف کمتر چربی ها غذاها را بصورت کبابی ، تنوری ، بخارپز یا آب پز مصرف کنید و سعی کنید کمتر ازغذاهای سرخ کرده استفاده کنید و برای سرخ کردن نیز از روغن مخصوص سرخ کردن استفاده کنید.

وی تاکید کرد : سعی کنید حداقل دو بار در هفته ماهی مصرف کنید، زیرا چربی مفید آن خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهد و در صورتی که طعم ماهی را دوست ندارید با افزودن سبزی های معطر و آبلیمو آن را با ذائقه خود تطبیق دهید.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: