• سه شنبه ۱۹ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۱:۵۰
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9610-1886-5
  • خبرنگار : 0584006
  • منبع خبر : ----

کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار

مسئول تغذیه مرکز بهداشت شهرستان بجنورد گفت : خطر ابتلا به سرطان سینه با مصرف انار کاهش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، شهلا جودت اظهارکرد: انار منبع ویتامین های E ، C ، A نیاسین، اسید فولیک، پتاسیم و فیبر است .

وی با بیان این که، انار سه برابر بیشتر از چای سبز آنتی اکسیدان دارد، افزود : انارسبب کاهش میزان LDL و جلوگیری از لخته شده خون می شود .

جودت خاطرنشان کرد: مصرف این میوه معجزه آسا در تنظیم و کاهش فشار خون وتاثیر به سزایی دارد .

وی یادآورشد: مصرف انار نه تنها خطر ابتلا به سرطان سینه بلکه سرطان پروستات و دیگر سرطان ها را هم کاهش می دهد .


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: