• سه شنبه ۱۹ دی ماه، ۱۳۹۶ - ۱۲:۰۲
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9610-1986-5
  • خبرنگار : 0584006
  • منبع خبر : ----

پایش غنی سازی آرد با آهن و اسید فولیک در کارخانه های آردسازی خراسان‌شمالی

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: غنی سازی آرد مصرفی نانوایی ها با آهن و اسید فولیک توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو پایش می شود .

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان،حسن براتی زاده اظهارکرد: برای رفع کم خونی ناشی از فقر آهن در مردم ، طرح غنی سازی آرد گندم مصرفی نانوایی ها با ریز مغذی های آهن و اسید فولیک خوراکی در کارخانه های آرد سازی چند سالی است که به صورت جدی انجام می شود .

وی با بیان اینکه این طرح مشمول تمام آردهای مخصوص نان های سنتی، تافتون ، بربری و لواش است، افزود: در این طرح به یک کیلوگرم آرد گندم 30 میلی گرم آهن و نیم میلی گرم اسید فولیک اضافه می شود و این افزوده قادر است حدود 30 درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال به آهن را تامین کند .

براتی زاده ادامه داد: پایش کارخانه های آرد توسط مسئولان فنی و کارشناسان غذا و دارو انجام می شود و در صورت تخلف احتمالی برخورد قانونی صورت می گیرد .


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: