• چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه، ۱۳۹۶ - ۱۲:۲۰
  • دسته بندی : علمی و آموزشی
  • کد خبر : 9611-2386-5
  • خبرنگار : 0584006
  • منبع خبر : ----

تغذیه ناسالم اولین عامل بروز بیماری های غیر واگیر است

مدیر گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: اولین عامل بروز بیماری های غیر واگیر تغدیه ناسالم است .

به گزارش ایسنا، منطقه خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی استان، نسرین علیزاده اظهارکرد: 70 درصد علل مرگ و میر در کشور مربوط به بیماری های غیر واگیر از جمله بیماری های قلبی ، عروقی و سرطان ها است و تغذیه ناسالم اولین عامل در بروز بیماری های غیر واگیر است .

وی افزود:سوء تغذیه تنها به معنای کمبود غذا نیست بلکه گاهی زیاده روی در مصرف غذا و نامناسب بودن الگوی غذایی نیز سوء تغذیه تعبیر می شود .

علیزاده ادامه داد: فقط سیر شدن فرد کافی نیست بلکه باید سیری سلولی نیز ایجاد شود که در این میان اهمیت ریزمغذی ها بیش از پیش مورد توجه قرار می گیرد .

وی با اشاره به اینکه بانوان نقش زیادی در ایجاد سبک صحیح غذا خوردن و ذائقه اعضای خانواده دارند، تاکید کرد: پیروی از الگوی غذای سالم و رعایت تنوع و تعادل در برنامه غذایی روزانه ( استفاده از نان وغلات ، سبزیها ، میوه ها ، شیر و لبنیات ، گوشت ، تخم مرغ ، حبوبات و مغزها به مقدار متعادل در روز ) و کاهش مصرف قند ، نمک و چربی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیر واگیر موثر است .


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: