• شنبه ۵ خرداد ماه، ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۵
  • دسته بندی : شهرستان‌ها
  • کد خبر : 973-290-5
  • خبرنگار : 0584004
  • منبع خبر : ----

مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی:

مکان ساخت پروژه پارکینگ طبقاتی بجنورد تغییر یافت

مدیر کل دفتر فنی استانداری خراسان شمالی از تغییر مکان ساخت پروژه پارکینگ طبقاتی در بجنورد خبر داد.

یزدان عنبری در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، منطقه خراسان شمالی، با اشاره به اینکه در ابتدا قررا بر این بود تا این پروژه در محل چهار راه مخابرات اجرایی شود، گفت: اما با توجه به اینکه مکان در نظر گرفته شده در محل مسکونی و بافت فرسوده شهر است، تصمیم بر این گرفته شد تا این پروژه در مکانی دیگر اجرایی شود.

وی با بیان اینکه امیریه مکان در نظر گرفته شده برای اجرای این پروژه است، افزود: این مکان خارج از بافت فرسوده و مکان مسکونی قرار دارد.

عنبری با اشاره به اینکه در مکان گذشته برای اجرای این پروژه چهار هزار و 800 متر مربع زمین در نظر گرفته شده بود، ادامه داد: بخشی از زمین های مذکور متعلق به سرمایه گذار است و قرار بر این است تا این زمین ها در مالکیت شهرداری قرار گرفته شود و به جای آن زمین در مکانی دیگر با سرمایه گذار تهاتر شود.

وی اظهار کرد: قرار بر این است تا این پروژه با همان سرمایه گذاری که قبلا قرار بر این بود تا در محل چهار راه مخابرات سرمایه گذاری کند، اجرایی شود.

به گفته این مقام مسئول پارکنیگ فعلی چهار راه مخابرات نیز فعالیت خود را به عنوان پارکینگ ادامه خواهد داد.


انتهای پیام

ارسال خبر به دوستان

* گیرنده(ها):

آدرس ایمیل ها را با علامت کاما از هم جدا نمایید. (حداکثر 3 آدرس پست الکترونیکی گیرنده را وارد نمایید)
متن ارسال:

ارسال نظر

نام و نام خانوادگی:
آدرس سایت شما:
* آدرس پست الکترونیکی:
* متن:
* کد مقابل را وارد نمایید: